Handelsbetingelser

 Generelle oplysninger 

Virksomhedens juridiske navn: Ib Trading ApS
Selskabsform: ApS
CVR-nummer: 37759392
Etableringsår: 2016
Adresse: Fabriksvej 9A, 4200 Slagelse
 
E-mail: info@aunun.dk 
Telefonnummer 88 82 06 49

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Vi trækker først beløbet, når vi har vished om, at varen er sendt fra vores lager eller distributør.
 
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris.

Afgivelse af ordre

Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på “Min Konto” (se øverst på websitet). 

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@aunun.dk.

Når du har afgivet en bestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Aunun, kan annulleres ved at kontakte os via e-mail info@aunun.dk.
 
Er varerne pakket/afsendt af Aunun, har du stadig mulighed for at fortryde købet. Se punkt vedr. fortrydelsesret herunder.

 

Betaling 
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visa, Visa Electron, JCB, Diners, American Express og Mastercard. Du kan ligeledes betale med Mobilepay, Viabill og EAN-fakturering, hvis du er offentlig insitution.  Kortoplysingerne transmitteres krypteret mellem kunde og Aunun.dk. Personoplysninger (navn, adresse osv) krypteres ligeledes da hele Aunun.dk benytter en krypteret og sikker server.

Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit   
 
Fragt
Ved bestilling på hverdage inden klokken 15 afsendes din ordre samme dag. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark afhænger af den forsendelsestype du vælger og kan ses her:
 
Send som pakke (PostNord): 1 hverdag
Send som pakke (GLS): 1-2 hverdage
 
Alle varer leveres så længe lager haves.
 
Fortrydelsesret  
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@aunun.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 
 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: varer sendt som pakke.  
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: kr. 40.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Forseglingen på emballagen må ikke være brudt såfremt du ønsker at returnere varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, undtaget leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, vi har modtaget din returforsendelse. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Varen sendes til: 
Aunun.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret 
Aunun.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition henvises til vores kundeservice på mail: info@aunun.dk hvor du bedes oplyse dit ordrenummer samt beskrivelse af fejlen. 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Ofte sker behandling af din reklamtion indenfor 7 dage fra modtagelsen.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til: 
Aunun.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
 
Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@aunun.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr   

Persondatapolitik  
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  Personoplysningerne registreres hos Ib Trading ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@aunun.dk.  

Den dataansvarlige på Aunun.dk er Magnus Cloos. 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: 
Aunun.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse

E-mail: info@aunun.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Varer det drejer sig om:  
Bestilt den:  
Modtaget den:  
Forbrugerens navn:  
Forbrugerens adresse:  
Forbrugerens underskrift:  
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.06.2023