Her på siden kan du finde forskelligt tilbehør for at få det bedste ud af dine Alpine produkter, som kan være med til at forlænge levetiden af dine ørepropper og høreværn. Ved at bruge Alpines opbevaringstasker og sikkerhedssnor reducerer du risikoen for at tabe dine ørepropper. Disse accessories opbevarer sikkert dine ørepropper, mens du altid har let adgang til dem. Alpines rengøringsprodukter holder både dine ører og dine ørepropper fri for ørevoks og får dem til at holde længere.

 


Alpine Clean til optimal hygiejne af dine ørepropper og høreværn

Brug Alpine Clean til rengøring af dine ørepropper og dit høreværn. Alpine Clean er en simpel desinficerende rengøringsspray til dine ørepropper og høreværn. Når du renser ørepropper og høreværn korrekt, kan det holde i markant længere tid. Alpine Clean kan bruges til alt fra specialfremstillede ørepropper til universal ørepropper. Når du bruger produktet, dræbes bakterier og virus inden for få minutter. Det er derfor en effektiv rengøringsspray, der grundigt og hurtigt renser dine ørepropper og høreværn. Med Alpine Clean sikrer du dermed en længere levetid og optimal hygiejne for dine ørepropper og høreværn.

Alpine Ear Spray reducerer mængden af ørevoks og forhindrer irritation i ørekanalen

Hvis du har for meget voks eller snavs i ørerne, er Alpine ørespray en sikker måde at fjerne overskydende ørevoks på. Egentlig er ørevoks en naturlig beskyttelse af øret og øregangen. Overdreven produktion af ørevoks kan dog være ret ubehageligt. Det kan desuden give dig generelt ubehag i form af kløe og irritation. I værre tilfælde kan det resultere i deciderede øresmerter. Derfor er det helt forståeligt, at mange søger hjælp til fjernelse af ørevoks på en sikker måde. Alpine Ear Spray er en ekstra mild ørevoksspray, der blandt andet indeholder en række naturlige produkter - herunder ingredienser som glycerin og kamille ekstrakt, der gør, at den kan bruges af enhver med overdreven produktion af ørevoks. Desuden har denne Alpine ørevoksspray en ergonomisk form, så applikatorens afrundede form ikke presser på din trommehinde. Dette er ikke en uvæsentligt detalje, da de fleste bruger vatpinde til at fjerne ørevoks – som oftest gør mere skade end gavn. En ørevoksspray er skabt specifikt til det formål at fjerne ørevoks på en enkel og sikker måde. Hvis du arbejder (eller på anden måde opholder dig) i et støvet miljø, vil du også have gavn af en ørespray til rensning af dine ører. Regelmæssig brug af Alpine ørevoksspray hjælper desuden med at forhindre overdreven dannelse af ørevoks fremover. Derudover forlænges levetiden af dine ørepropper – og standen af dine høreapperater – når du kommer af med din overskydende ørevoks. Det er nemlig især smuds og snavs, der skader både ørepropper og høreapparater.

Pas på dine på dine ørepropper – også når du er på farten

Ved at bruge Alpine Cord Sikkerhedssnor holder du altid styr på dine ørepropper. Perfekt til brug i hverdagen – uanset om du er på farten eller til f.eks. en støjfyldt begivenhed. Alpine Cord er en snor, der har små greb i hver ende, der naturligvis passer perfekt til Alpine ørepropper. Hvis du ofte indsætter og fjerner dine ørepropper, kan det være praktisk at sætte dem i en sikkerhedssnor. Du klikker nemt sikkerhedssnoren på ørepropperne. Da snoren er fastgjort til siden af filteret, er filteret ikke lukket af, og det vil ikke påvirke filterets ydeevne. Uanset om du lader dine ørepropper blive hængende om halsen eller lægger dem til side, kan du holde styr på dem med Alpine Cord sikkerhedssnor. En billig og enkel løsning til at holde styr på dine ørepropper. Alpine Cord sikkerhedssnoren er en rigtig god og effektiv løsning. Du kan med fordel bruge Alpine Deluxe Minitaske til at opbevaring af dine Alpine ørepropper og tilbehør. Deluxe Minitasken har en praktisk lynlås samt en karabinhage, der gør det muligt for dig at sætte minitasken fast i din bukser eller på din taske. Minitaskens mål er ca. 8 x 5 x 2,5 cm. Hvis du har behov for at have flere filtre med til dine ørepropper, er Alpine Travelbox Deluxe den helt rigtige løsning. Travelbox Deluxe er en lille cylinder, men der findes et bonus rum, hvor du kan opbevare et ekstra sæt filtre - og så passer den perfekt i en nøglering.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Aunun.dk går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være udover det sædvanlige. Af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig, så du kan være tryg ved købet af dit nye Alpine tilbehør. Er du i tvivl om hvilket tilbehør du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv en mail på info@aunun.dk eller skriv til os i chatten.