Ørepropper til musik Går du ofte til koncerter og mangler ørepropper til musik - f.eks. festival, koncerter, diskotek eller når du skal i biografen? Her er vores brede udvalg af Alpine musik ørepropper, så du kan beskytte din hørelse mod høje og skadelige lyde uden at gå på kompromis med musikkvaliteten – både til dig som musiker og publikum.

Alpine MusicSafe Pro og Alpine MusicSafe Earmuff er de ideelle ørepropper til musikere

Musikelskere er ofte glad for høj musik, hvor det er muligt at få den totale lydmæssige oplevelse ud af musikken. Høj musik kan dog have negative konsekvenser for din hørelse – og derfor anbefaler vi at du beskytter din hørelse med musik ørepropper. Med Alpine MusicSafe Pro får du det eneste høreværn på markedet med tre udskiftelige filtersæt til henholdsvis lav, mellem og høj beskyttelse. Disse unikke "Alpine Acoustic Filters" sikrer optimal beskyttelse mod skadelige støjniveauer samtidig med at de bevarer en fremragende musikkvalitet. Afhængigt af hvilket instrument du spiller, hvor på scenen du står samt hvilken slags musik du spiller, kan du altid vælge den beskyttelse der passer dig bedst. Alpine MusicSafe Pro ørepropper får dig ikke til at føle dig isoleret, så du kan holde kontakten med dine omgivelser, f.eks. under en studiooptagelse. Dette giver mulighed for optimal ydeevne. Alpine MusicSafe Pro akustiske ørepropper er fremstillet af det meget bløde, fleksible og slidstærke Alpine ThermoShape materiale. Via kropsvarmen i dine ører tilpasses materialet (og dermed ørepropperne) til din ørekanals form. Derfor er MusicSafe Pro ørepropper meget behagelige at bære. Hvis øreproppen er for stor, kan du nemt justere den til den rigtige størrelse. MusicSafe Earmuff er et høreværn designet specielt til musikere, der regelmæssigt udsættes for høj musik. Alpine MusicSafe Earmuff dæmper 25 dB af lyden. Høreværnet er derfor ideelt til når du øver, optræder ved koncerter eller forestillinger samt i forbindelse med musikundervisning. MusicSafe Earmuffs er skabt af solide og holdbare materialer, hvor komfort stadig er i fokus. Derfor er selve hovedbøjlen beklædt med et lækkert og blødt materiale, så der ikke er noget, der klemmer eller irriterer.

Alpine PartyPlug musik ørepropper til fest og koncert

Med Alpine PartyPlug ørepropperne, er det reelt som at skrue ned for musikken. Der vil derfor være et lavere og mere sikkert niveau, mens alle detaljerne stadig går klart igennem. Desuden kan du langt nemmere tale med resten af selskabet, da det akustiske filter også lader tale gå tydeligt igennem. Ørepropperne har et fast filter, som ikke kan skiftes. Det akustiske filter sikrer, at musik og tale forbliver tydeligt hørbart, mens din hørelse beskyttes mod de alt for høje lydniveauer. Alpine PartyPlug ørepropper forårsager ikke ubehageligt tryk på ørerne og giver ikke fornemmelsen af isolation. Musikken kan derfor nydes i en styrke, som du er tilfreds med.

Alpine PartyPlug Pro Natural ørepropper giver naturlig lyd uden skadelige støjniveauer

PartyPlug Pro Natural ørepropper fra Alpine sikrer dig en fyldig og naturlig lyd, men fjerner de skadelige støjniveauer. Det gør PartyPlug Pro Natural ørepropperne perfekte i forbindelse med koncerter og andre musikalske events. Du kan altså nyde musikken, mens du undgår, at de høje lydniveauer forårsager høreskader. Med Alpine PartyPlug Pro Natural ørepropperne er der fokus på at sikre den bløde og naturlige lyd. Mange undlader at bruge ørepropper, da de føler sig isoleret eller synes lyden forringes. Det ønsker man naturligvis ikke, når man går til koncert. Mens du med andre ørepropper vil opleve en vis lydforvrængning, så er Pro Natural ørepropperne lavet så de giver dig den optimale lydoplevelse. Med PartyPlug Pro Natural får du et høreværn, der beskytter mod høretab ved reelt at skrue ned for lydstyrken. Du vil derfor høre musik tydeligt og detaljerigt, men ved et lavere og mere sikkert niveau. Og du kan fortsat tale med resten af selskabet, da det akustiske filter lader tale gå tydeligt igennem.

Hvor farlig er høj musik egentlig?

Den sikre og lovmæssige begrænsning, som hørelsen kan udsættes for er 80 decibel. Regelmæssig støj over 80 decibel vil uigenkaldeligt føre til høreskader. Officielle rapporter viser, at grænsen på 80 dB hurtigt overskrides. Eksempelvis kan lydniveauer til koncerter hurtigt nå op på 120 dB. Når det gælder rockmusikere, kommer de skadelige lyde primært fra trommer og forstærkere. For klassiske musikere er det primært deres egne instrumenter, der påvirker hørelsen mest.

Hvor højt må lyd være?

Skalaen indenfor decibel er tilpasset mennesker. Det vil sige, at 0 dB er den laveste lyd, som mennesker kan høre. En normal samtale vil være omkring 60 dB. Når skalaen når op på niveauet omkring 90 dB, kan det sammenlignes med lyden, som en græsslåmaskine laver. Dette lydniveau er relativt højt og kan give skade over tid. Jo længere du er udsat for støj, jo højere er risikoen også for at hørelsen tager skade.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Aunun.dk går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være udover det sædvanlige. Af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig, så du kan være tryg ved købet af dit nye ørepropper eller høreværn. Er du i tvivl om hvilke ørepropper du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv en mail på info@aunun.dk eller skriv til os i chatten.