NYHED! Alpine SleepSoft ørepropper med Minigrip

At føle, at du kan klare dagens udfordringer. At føle dig energisk og udhvilet. Er det ikke det, som alle gerne vil?
Det mest grundlæggende, der skal til for at kunne det, er at få tilstrækkeligt med hvile om natten.
Det er desværre en stor udfordring for mange mennesker. Det kan det for eksempel være, hvis du bliver forstyrret af støj udefra.

Alpine SleepSoft ørepropper har i mange år givet fred og ro verden over. De populære sove-ørepropper er nu blevet opgraderet.
Takket være det unikke Minigrip er det nu blevet nemmere end nogensinde at tage ørepropperne ud.

Du finder produktet her >

Dæmpning uden isolation

Du kan forvente at opnå så meget ro som muligt af sove-ørepropperne. Alpine SleepSoft ørepropper giver dig maksimal dæmpning, men takket være deres specielle filtre, isoleres du ikke fuldstændigt fra omgivelserne.
Du kan stadig godt høre lyden fra dit vækkeur eller en brandalarm. I det hele taget er det ikke muligt at lukke fuldstændigt af for alle lyde bare ved at lukke af for øregangen. Dit kranium kan også opfatte lydvibrationer.

Når du har sove-ørepropper i, bliver generende lyde lukket ude så godt som overhovedet muligt.

Komfortabel og perfekt pasform

Komforten er vigtig i forbindelse med sove-ørepropper. Den vigtigste egenskab for sove-ørepropper er deres evne til at dæmpe generende lyde udefra. Men selvfølgelig er du også nødt til at kunne regne med deres komfort.
Derfor er Alpine SleepSoft ørepropper lavet af et meget blødt termoplastisk materiale. Dette materiale er allergivenligt, hvilket vil sige, at det ikke forårsager hudirritation. Filteret og Minigrip-grebet er også lavet af dette bløde og fleksible materiale. Ørepropperne tilpasser sig formen på dit øre ved hjælp af din kropsvarme. Kort sagt: de har en komfortabel og perfekt pasform.

Nyhed: Minigrip

SleepSoft ørepropper er nu blevet forsynet med det unikke Minigrip. Dette praktiske greb gør det meget nemmere at tage ørepropperne ud. Minigrip er lille, det kan næsten ikke ses og det er lavet af et blødt materiale. Selv om du ligger på siden, vil de ikke genere dig.

Multifunktionelle

Alpine sove-ørepropper er udviklet specielt til dig, som sover let, og som er følsom over for lyde. Alpine SleepSoft er praktiske i mange situationer. Sove-ørepropper er for eksempel også praktiske i følgende situationer:

  • Når din partner snorker
  • Når du har brug for at lukke omgivelsernes lyde ude. For eksempel for bedre at kunne koncentrere dig
  • På hoteller eller campingpladser, hvor der er støj
  • På hospitalet
  • Når du gerne vil sove, når du rejser. For eksempel i et tog, på et fly eller i en lufthavn

Skum- og voks-ørepropper

De egenskaber, som et par filter-ørepropper har, giver dig mange fordele sammenlignet med de velkendte skum-ørepropper og voks-ørepropper. Både skum-øreproper og voks-ørepropper lukker af for hele øregangen, hvilket kan gøre det svært at høre et vækkeur eller en alarm.
Desuden kan sådan nogle ørepropper kun bruges én gang, hvorimod filter-ørepropper kan bruges hver dag i op til fire måneder. Endelig er filter-ørepropper meget mere komfortable. Skum-ørepropper buler ofte ud, og materialet indeholder silikone, der kan forårsage kløe og varme.
Alpine SleepSofts termoplastiske materiale er allergivenligt og former sig efter din øregang ved hjælp af din kropsvarme.
Bestil de nye Alpine SleepSoft her, og prøv dem selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *