OLVG Hospital i Amsterdam er vildt begejstret over Alpine Muffy Baby

“Høreværn bidrager til fejlfri MRI-skanninger”.

Scott Martin, som er diagnosticerende radiograf ved OLVG hospitalet i Amsterdam, kom første gang i kontakt med Alpine Høreværn for mere end et år siden.

Hospitalet havde i årevis været på udkig efter det helt rigtige høreværn til babyer og småbørn. Scotts timing kunne ikke have været bedre, for det var netop på det tidspunkt, hvor Alpine Muffy Baby skulle lanceres.

I dag gør OLVG flittigt brug af høreværnet, som beskytter babyer og småbørn imod den skadelige støj, som en MRI-skanner producerer.

Du finder Alpine Muffy Baby hos Aunun.dk ved at klikke her >

MRI-skanning kan føre til døvhed

En MRI-skanner larmer virkelig meget. Lyden, som produceres af for eksempel en ny Philips eller Siemens wide-bore skanner, kan ved nogle skanninger nå op på en volumen på mellem 115 og 120 dB. Det svarer til den lydstyrke, som en flyvemaskine har, når den flyver i lav højde.

Derfor skal patienter bære høreværn, når de er inde i en MRI-skanner. Ved nogle skanninger anbefales det, at patienten har ørepropper i, samtidig med at de bærer høreværn.

“Jeg var vildt begejstret, da jeg hørte om Muffy Baby, og jeg måtte afprøve dem med det samme. Sikke et fantastisk produkt!”

Den eneste løsning ved MRI-skanning af babyer og små børn

Der er ikke noget at sige til, at den larm, som er inde i en MRI-skanner, kan skade din hørelse. Børns hørelse er stadig under udvikling, og derfor er den endnu mere sensitiv. Alligevel så tilbyder MRI-forhandlere kun beskyttende høreværn til voksne.

I årevis havde OLVG ikke noget passende høreværn til babyer og småbørn. Den eneste løsning var at bruge en form for improviseret beskyttelse med små skumpuder og ørepropper, som var skåret i halve. Der var ingen af disse løsninger, der nogensinde blev testet for, hvor gode ørebeskyttelser de var.

Diagnosticerende radiograf, Scott Martin, besluttede derfor at tage sagen i egen hånd og kontaktede Alpine Høreværn. “På OLVG vidste vi ikke, hvad vi skulle gøre ved denne situation. Jeg lider selv af tinnitus som et resultat af at køre på motorcykel og lytte til alt for høj musik. Jeg ved om nogen, hvor vigtigt det er med en ordentlig beskyttelse af din hørelse. Jeg har brugt Alpines høreværnsprodukter i flere år. Det er derfor, jeg kontaktede dem for at spørge om mulighederne for at designe høreværn til babyer og småbørn. Jeg blev vildt begejstret for Muffy Baby og måtte prøve dem med det samme. Sikke et fantastisk produkt!”

“I de mere end tyve år, jeg har arbejdet med det her, har jeg aldrig set et så vidunderligt og effektivt produkt. Muffy Baby hjælper os til at lave perfekte skanninger, som gør det meget lettere at diagnosticere.”

Perfekte skanninger uden noget artefakt

MRI-skannere producerer et ekstremt kraftigt magnetfelt (30.000 gange stærkere end jordens eget magnetfelt). Det er derfor ekstremt farligt at have noget metal i nærheden af sådan en maskine. Selv nogle ikke-metalliske genstande kan forårsage uregelmæssigheder på skanningsbillederne.

Alpine Muffy Baby indeholder ikke nogen metalkomponenter, hvilket betyder, at det er de eneste høreværn, der kan bruges sikkert inde i en MRI-skanner.

Multifunktionel

Muffy Baby er ikke kun fantastisk, fordi den beskytter de små patienters hørelse, den gør det også lettere at placere babyen eller barnet i den rette position. “Vi oplever, at babyerne er mere rolige, når de har høreværnet på. De føler sig bedre tilpas og er mindre bange for det, der skal ske. Det resulterer i en bedre kvalitet og nogle mere brugbare skanninger.”

Muffy Baby på OLVG

For at udføre en MRI-skanning vikler personalet på OLVG babyerne ind i en særlig form for vakuum-madras. Barnet kan så blive lagt i den rette position i forhold til proceduren. “Desværre vågner mange af børnene stadig på grund af støjen inde i MRI-skanneren. Det er ikke kun traumatisk for både barnet og dets forældre, det resulterer også i, at barnet bevæger sig. Det medfører så en dårlig MRI-skanning.

Siden vi begyndte at bruge Muffy Baby, har vi brugt vakuum-madrassen sammen med et mildt bedøvelsesmiddel og høreværnet. Det virker perfekt!”

Uovertruffen komfort og pasform

Personalet på OLVG oplever alle, at Muffy Baby er nem at bruge. Scott siger, at dens komfort og pasform er uovertruffen: “Høreværnet passer perfekt omkring en babys små ører og holder barnet komfortabelt og stabilt inde i maskinen.” Muffy Baby er med til at foretage perfekte skanninger, som gør diagnosticeringsprocessen så meget lettere.

“I de mere end tyve år, jeg har arbejdet med det her, har jeg aldrig set et så vidunderligt og effektivt produkt. Den specialist, som arbejder direkte med børnene, er også ekstremt begejstret for den. Jeg vil anbefale Muffy Baby til alle!”


 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *